0165 32 20 05 f.gijzen4@kpnplanet.nl

Dakgoot schoonmaken

De dakgoot schoonmaken is een jaarlijks terugkerend fenomeen. De bladeren vallen van de bomen en belanden onder andere in uw dakgoot. Dit kan tot zeer vervelende problemen leiden, namelijk het verstopt raken van uw afvoer of uw dakgoot loopt over. Dit is één van de belangrijkste redenen dat het dakgoot schoonmaken proces regelmatig moet gebeuren. Een dakgoot lek is ook één van de veel voorkomende problemen en dat kan behoorlijk vervelend zijn. Daarnaast kunnen bladeren leiden tot grootschalige lekkages, waardoor uw muren aan de binnen- en buitenkant nat worden.

Wat gebeurt er als u niet uw dakgoot schoonmaakt?

Wanneer u het dakgoot schoonmaken uitstelt of de dakgoten worden slecht schoongemaakt dan kan het voorkomen dat schimmelvorming of houtrot optreedt. Tevens kan bladrest zorgen voor verzuring in de goot en hierdoor wordt uw hele dakgoot aangetast. Het gevolg hiervan is een dakgoot lek waardoor het noodzakelijk is om uw dakgoot te repareren of in het ergste geval zelfs vervanging. Al deze problemen kunt u voorkomen door eenmalig per jaar het dakgoot schoonmaken over te laten aan specialisten.

De Dakgootspecialist neemt actie!

De Dakgootspecialist bestaat uit een team van vakmensen die voor u jaarlijks een dakgoot inspectie kunnen verrichten en eventueel kunnen ze ook direct actie ondernemen als u last heeft van een vervuilde of verstopte dakgoot/afvoer of andere vervelende problemen. Daarnaast kan er bij deze dakgoot inspectie gelijk dakgoot onderhoud uitgevoerd worden, waarmee u eventuele problemen kan voorkomen. Een goede dakgoot schoonmaak kan bovendien de forse kosten die dakgoten repareren met zich mee brengen besparen.

Ons advies: laat uw dakgoot schoonmaken

Het advies van De Dakgootspecialist is dan ook om jaarlijks uw dakgoten schoon te maken. Dit behoort tot het goed onderhouden van uw dakgoten en daarmee voorkomt u allerlei rompslomp. De veiligste manier is uiteraard om dit karwei uit te besteden. Het team van De Dakgootspecialist staat voor u klaar om uw dakgoot te reinigen of Eventuele daken te ontmossen . Wacht niet langer en bel De Dakgootspecialist voor een vrijblijvende offerte.

Het is tevens mogelijk om door De Dakgootspecialist gootdrains te laten plaatsen om verstoppingen en eventueel dakgoot lekken te voorkomen. Meer informatie over gootdrains en de plaatsing hiervan door De Dakgootspecialist kunt u hier vinden. Schroom niet en neemt u snel contact met ons op. Wij zijn in een zeer breed gebied werkzaam vanuit Oudenbosch in een straal van 90 kilometer, wat zoal plaatsen als Breda en Roosendaal beslaat.

Dakgootspecialist

Tivolieplantsoen 11
4731EC Oudenbosch
KvK 53832736

T: 0165 32 20 05
M: 06 55 86 20 72
E: f.gijzen4@kpnplanet.nl